Meek Mill gör skådespelardebut i film av Will och Jada Pinkett Smith


Se trailer här!

 

 

2020 blir året då Meek Mill gör skådespelardebut. Dream Chasers-rapparen har delat med sig av trailern till den kommande filmen “Charm City Kings” där han kommer spela mot tonårs-skådisen Jahi Di’Allo Winston.

 

Filmen är regisserad av Angel Manuel Soto och kommer berätta historien om Mouse, en 14-åring som drömmer om att bli en del av dirtbike-gänget Midnight Clique. Meek porträtterar gruppens ledare Blax som tar Mouse under sina vingar.

 

Midnight Clique baseras för övrigt på Baltimore-gänget O’clock Boys, ett ökänt dirtbike-crew som porträtterades i en dokumentär från 2013 med samma namn. Att Meek Mill gör skådespelardebut i just denna film känns väldigt passande, då han som bekant har en stor kärlek för dirtbikes och street-racing, något som bland annat resulterat i att greps för vårdslös körning och som också blev upprinnelsen till hans uppmärksammade villkorliga dom som han senare bröt och fick sitta i fängelse för.

 

“Charm City Kings” är dessutom exekutivt producerad av Will och Jada Pinkett Smith. Filmen väntas få premiär på Sundance Film Festival den 27:e januari innan den släpps senare under våren, närmare bestämt den 17:e april.

 

Se trailern nedan! Vad tror ni om Meeks skådespelar-skills?

 

 

 

 

Foto: Sony Pictures/YouTube

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL