Avengers 3 delas upp i två delar.

Marvel Studios har nyligen annonserat en ny fas av superhjältefilmer med Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange och Inhumans, under ett fan-event i Hollywood i tisdags.

Man meddelade även att den tredje Avengers upplagan kommer att delas upp i två delar och kommer att heta “Avengers: Infinity wars” som kommer att sändas maj 2018 respektive 2019.

Den en timmes-långa presentationen innehöll mycket ny information om de nya filmerna bland annat om Captain Marvel som kommer att innehas av en kvinnlig huvudkaraktär och Inhumans, som handlar om en grupp människor som är 7000 år gamla och blivit utsatta för diverse experiment och fått superkrafter som efterföljder.

Som om det inte vore nog kan vi också vänta oss en ny upplaga av Thor då man meddelade att den fornnordiska guden får en tredje film vid namn “Thor: Ragnarök” där man förväntas ta Thor “till en annan nivå”. Tidigare har det även bekräftats att Sherlock Holmes-stjärnan Benedict Cumberbatch kommer att inneha huvudrollen som Doctor Strange, en kirurg som får superkrafter efter att ha varit med om en bilolycka.

Se den nya längre trailern till Avengers: Age of Ultron

// Blerim Mehmeti

65546e0a53c940223e0b0eb4