Kultfilmen “Snatch” blir TV-serie – se trailer här!


 

 

Det börjar i dagsläget bli alltmer vanligare med TV-versioner av redan tidigare hyllade filmer från olika årtal. Senast i raden är Guy Ritchies kultklassiker “Snatch” som med sin stjärnspäckade rollbesättning med Brad Pitt, Benicio Del Toro och Jason Statham skakade om den brittiska filmscenen när den släpptes i augusti år 2000.

 

 

I april förra året bekräftade det amerikanska produktionsbolaget Crackle att en TV-version av filmen fått grönt ljus och är under produktion med “Harry Potter”-bekante Rupert Grint i huvudrollen. I övriga roller finner vi bland annat Lucien Laviscount och “Gossip Girl”-stjärnan Ed Westwick i rollen som gangstern Sonny Castillo. Likt filmen, kretsar sig handlingen kring en grupp lokala småbrottslingar som oväntat kommer åt en stor mängd stulna guldtackor (diamant i filmen) och dras in i en värld fylld av organiserad brottslighet långt över deras standard.

 

 

Den tioavsnitts-långa serien har premiär den 13:e mars och förväntas finnas tillgänglig att streama gratis via www.crackle.com

 

Se trailern nedan:

 

 

 

 

 

// Blerim MehmetiPublicerat:
RedaktionenNULL