62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Klart för tredje säsong av Viaplay-serien “Den som dräper – Mörkret”


 

 

Den danska succéserien “Den som dräper – Mörkret” gör återkomst med en tredje säsong, bekräftar Viaplay i ett pressmeddelande. Natalie Madueño gör åter huvudrollen och ny för säsongen är Simon Sears i rollen som utredningsledare. Handlingen beskrivs enligt nedan:

 

“När ett medelålders par hittas brutalt mördade utanför sitt hem, börjar en hektisk utredning efter mördaren. Louise Bergstein, en psykolog som specialiserat sig på att profilera förövare, går återigen in med sin expertis, denna gång för att hjälpa utredningsledaren Frederik Havgaard. Trots att Louise lider av ångest efter sitt senaste mordfall, är hon fast besluten att vara en del av teamet med polisen. Tillsammans med Frederik inleder hon jakten på mördaren, som visar sig vara en desperat ung man med flera mörka hemligheter på sitt samvete. Men det förflutna kommer alltid ikapp en till slut – en sanning Louise själv måste erkänna när hon ställs inför ett personligt mörker.”

 

 

Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group, kommenterar vidare den nya säsongen av serien:

– Den tredje säsongen av Den som dödar – Mörkret tar titeln till nya höjder. Louise själv pressas in i ett mörker för att göra upp med sitt förflutna samtidigt som handlingen tar en överraskande vändning. Jag ser fram emot att dela den nya säsongen av en av våra absolut mest omtyckta serier med tittarna. En säsong där ingenting är som det verkar.

 

 

Den tredje säsongen av “Den som dräper – Mörkret” kommer ha premiär i början av 2023. I väntan på den nya säsongen finns tidigare säsonger att se på Viaplay.

 

 

 

Foto: Viaplay

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL