62b170dadc4101037e075fe2
Se ny trailer för säsong två av Netflix-serien “Kärlek & Anarki”


 

 

Rollfigurerna Sofie, Max och hela gänget på Lund & Lagerstedt är tillbaka för en ny säsong av den hyllade Netflix-serien “Kärlek & Anarki”. Det utlovas mer drama, mer anarki och en stor dos kärlek samt David Dencik och Marina Bouras i nya roller. Handlingen i den andra säsongen beskrivs i ett pressmeddelande:

 

“Sofie är nyskild och försöker skapa sig ett nytt liv som ska inkludera Max. Men oförutsägbara händelser gör att hon plötsligt befinner sig mitt i en livskris, vilket även får stora konsekvenser för Max och ingenting blir som dom har tänkt sig. Samtidigt fortsätter det lilla förlaget Lund & Lagerstedt att kämpa sig fram med den traditionella litteraturvärlden på ena sidan och alla de nya möjligheter som samtiden erbjuder på den andra. Det dröjer inte länge innan konflikterna haglar mellan gammalt och nytt, mellan den stora konsten och ekonomiska realiteter. Vad är rätt och fel, normalt och onormalt, vad är egentligen äkta – och spelar det ens någon roll? Mitt i detta tumult står våra karaktärer med bultande hjärtan och försöker förstå både livet och sig själva.”

 

 

I rollerna för den nya säsongen syns således Ida Engvoll, Björn Mosten, Gizem Erdogan, Carla Sehn, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Marina Bouras, Lars Väringer, David Dencik, Johannes Kuhnke, Ruben Lopez, Ludde Hagberg, David Lenneman och Yasmine Garbi. Serien är skapad av Lisa Langseth och skriven med Alex Haridi. Regissörer är Lisa Langseth och Emma Bucht.

 

 

“Kärlek & Anarki” säsong 2 får premiär 16 juni 2022 på Netflix.

 

 

 

 

Foto: NetflixPublicerat:
RedaktionenNULL