Klart för ny TV-serie om morden på Tupac Shakur och Notorious B.I.G.


 

 

De senaste månaderna har intresset för morden på de legendariska rapparna Tupac Shakur och The Notorious B.I.G. ökat markant. Inspelningarna av Tupac-filmen “All Eyez on Me” är sedan länge avslutade och en ny filmatisering om morden vid namn “Labyrinth” är inom räckhåll med Johnny Depp i en av huvudrollerna.

 

 

Under torsdagen gick kanalen USA Network ut med nyheten om att man plockat upp ett pilotavsnitt av en ny TV-serie som skildrar morden på de ikoniska rapparna. TV-serien, som fått titeln “Unsolved”, kommer att regisseras av “American Crime Story: The People v. O.J. Simpson”-skaparen Anthony Hemingway. Handlingen baserar sig runt den pensionerade LAPD-detektiven Greg Kading och hans ledtrådar som knyter morden till mogulerna Suge Knight och Sean “P. Diddy” Combs. År 2011 publicerade Kading boken “Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur” vilket resulterade i en återuppväckt mediebevakning och nya polisutredningar.

 

Tidigare i år premiärvisades en dokumentär baserad på samma tema. (se trailer nedan)

 

 

Något releasedatum för en TV-serie/dramatisering på USA Network är  inte fastställt och det är ännu oklart om vilka rollinnehavare som är tilltänkta för projektet.

 

 

 

 

// Blerim Mehmeti

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL