Förra året bekräftades att serien “Young Royals” får en tredje och sista säsong där samtliga huvudrollsinnehavare återvänder – Edvin Ryding som Prins Wilhelm, Omar Rudberg som Simon, Frida Argento som Sara, Malte Gårdinger som August och Nikita Uggla som Felice.

Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt”, sa Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare, då i ett pressmeddelande.

Nu kommer även den officiella trailern för den kommande säsongen, där handlingen beskrivs av Netflix:

“Wilhelms tal får inte bara konsekvenser i rättssalen, utan ställer Hillerska inför den värsta krisen i skolans historia. Prinsen och Simon är fast beslutna att hålla ihop, men hur mycket är de villiga att offra när de inser att deras frihet och kärlek kan krocka med de kungliga idealen, traditionerna och förväntningarna?”

Netflix bekräftade för några veckor sedan premiärdatum för den tredje och allra sista säsongen av Young Royals. De första fem avsnitten har global premiär på Netflix den 11 mars, följt av det sjätte och sista avsnittet den 18 mars 2024.

Foto: Netflix