Häromveckan släpptes de första avsnitten av det populära programformatet “Love Is Blind: Sverige” på Netflix. Serien har sedan premiären varit det mest sedda programmet i Sverige på streamingtjänsten och fått stor uppmärksamhet i andra medier.

Nu står det klart att de två avslutande avsnitten, bröllopsepisoden och återträffen, sänds i slutet av denna vecka. I återträff-avsnittet träffas deltagarna för första gången efter att de sagt ja – eller nej. Där reflekterar deltagarna kring sina relationer, berättar mer om säsongens händelser och avslöjar hemligheter om vad som har hänt efter att experimentet avslutats. Programmet beskrivs av Netflix:

“Love is Blind får singlar som vill bli älskade för sitt inre, välja någon att gifta sig med utan att någonsin ha sett dem. Under de kommande fyra veckorna flyttar de ihop, planerar sitt bröllop och försöker få en fysisk koppling till deras redan känslomässiga band. När deras bröllopsdag närmar sig, kommer de att gifta sig med personen de blint blev kära i? Eller kommer livet utanför och yttre faktorer att ha saboterat för dem?”

“Love is Blind: Sverige” hade global premiär på Netflix den 12 januari 2024. Bröllopsavsnittet släpps nu på fredag 26 januari medan återträff-avsnittet släpps den 28 januari.

Foto: Robert Eldrim / Netflix