Mediebolaget Vice Media meddelade under veckan att man kommer att storsatsa på en ny kanal via A&E Networks som kommer att ersätta History Channels vetenskapskanal, “H2”. Nu går till och med kanalens talesman och grundare Shane Smith ut och medger att ingen mindre än Kanye West kan komma att få sin egen TV-show via kanalen.

VICE satsar stort på sin TV-debut där man med hjälp av A&E har en budget på närmare 500 miljoner dollar. Enligt rapporter kommer man att tillsammans med Kanye och Spike Jonze att satsa på en show som kommer ta tittaren närmre superstjärnan där man får följa hans liv och tankar. VICE har än så länge dementerat ryktena, men samtidigt betonat att inget är konkret ännu.

Kanye West arbetar för närvarande med kommande albumet “SWISH” som förväntas att släppas utan något fastställt datum. Han är även tillsammans med Dame Dash, exekutiv producent till filmprojektet “Too Honorable” som släpps den 25:e maj. Trailer går att se här. https://www.kingsizemag.se/filmtv/se-trailer-for-kanye-westdame-dash-filmen-too-honorable/

// Blerim Mehmeti