5e81bb9b7f80ce30463cf002
fares-fares-partisan-LS
Johan Rheborg klar för Viaplay-serie med Fares Fares i huvudroll


Serien regisseras av Infinite Mass-medlemmen Amir Chamdin.

 

 

Till hösten 2020 är det premiär för Fares Fares och Amir Chamdins Viaplay Original-serie “Partisan”. Detta blir Fares Fares första svenska dramaserie sedan det internationella genombrottet, där han bland annat medverkat i hyllade Emmynominerade serien “Chernobyl” samt har haft roller i “Rogue One: A Star Wars Story” och “Westworld”. Den kommande serien “Partisan” utspelar sig i det idylliska jordbrukssamhället Jordnära, en gated community med en tillsynes perfekt yta där vi får följa Fares Fares i rollen som Johnny.

 

 

Viaplay meddelar nu att Johan Rheborg är klar för en av huvudrollerna, hans första roll i en svensk kriminal- och thrillerserie. I övriga roller syns bland annat Anna Björk (“Störst av allt”) och Sofia Karemyr (“Älska mig”), samt guldbaggebelönade Emelie Garbers (“Aniara”). Amir Chamdin kommenterar nytillskottet bland skådespelarna:

 

– Johan Rheborg är en Sveriges bästa skådespelare och jag kan inte annat än att känna mig stolt och lycklig över att han tog sig an en av huvudrollerna. Jag är väldigt imponerad över det mod och engagemang som Johan visar när han går in för att spela en oerhört psykiskt och fysiskt påfrestande roll. Att få se den märkliga elektricitet som Fares och Johan framkallar är i mina ögon något helt unikt och fantastiskt.

 

 

Serien “Partisan” kommer bestå av fem avsnitt och får premiär på Viaplay hösten 2020.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL