61efdb68afd9906be20eda42
Idris Elba tar över rollen som Deadshot i ”Suicide Squad 2”


Se även Elbas gästinhopp i musikvideon till “Boasty” med Wiley, Stefflon Don och Sean Paul.

 

 

Den brittiska skådespelaren Idris Elba har inte legat på latsidan hittills under 2019. Den 15:e mars släpps både komediserien “Turn up Charlie” med Idris Elba i huvudrollen och kriminalfilmen “Yardie” som blir hans debut som regissör. Stjärnan gjorde i helgen också sin debut i Saturday night Live då han öppnade upp showen med att prata om sitt liv före sin karriär som skådespelare. Han hade tidigare uppgett att han var nervös vilket inte syntes under showen.

 

 

Nu är det snart dags för Idris Elba att ta sig an rollkaraktären Deadshot i ”Suicide Squad 2”. Rollen spelades tidigare av Will Smith som var tvungen att hoppa av, men lyckligtvis för Warner Borothers behöver de inte leta efter en ersättare längre. Filmen kan komma att byta ut flera av karaktärerna och skådespelarna. Ännu är det inte klart om Rick Flagg (Joel Kinnaman) kommer tillbaka, men man förväntar sig att Harley Quinn (Margot Robbie) återigen kommer ses på den vita duken.

 

”The Suicide Squad 2” förväntas ha biopremiär 6:e augusti 2021. Tills dess kan man se ett klipp från Idris Elbas framträdande på SNL nedan.

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL