5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Ice Cube klar för roll i nyversion av musikaldramat “Oliver Twist”


 

 

Ice Cube är för närvarande aktuell i kommande komedifilmen “Fist Fight” där han ställs emot Charlie Day där de spelar två lärare som ställs emot varandra efter en konflikt i skolan. Läs mer här!

 

 

Nästa projekt på lut för Cube är däremot något han aldrig gestaltat tidigare i skådespelarkarriären. Los Angeles-rapparen ska ha fått en bekräftad roll som den fiktive figuren Fagin i en kommande nyversion av berättelsen om “Oliver Twist” med teater-regissören Thomas Kail bakom kameran, uppger The Hollywood Reporter. “Oliver Twist” är berättelsen om en föräldralös pojke som flyttar från ett liv som ett bortskämt barn till att tas under vingarna av Fagin, ledare av en ficktjuv-liga under 1800-talets London.

 

Berättelsen har vid flertalet tillfällen filmatiserats, senast 2005 med Barney Clark och Jeremy Swift i huvudrollerna. Nyversionen kommer däremot att vara ett musikaldrama som spänner över flera genrer, däribland hiphop. Ice Cube kommer även stå bakom manus och produktion tillsammans med Jeff Kwatinetz och egna produktionsbolaget Cube Vision.

 

Något premiärdatum finns ej i dagsläget.

 

 

 

// Blerim Mehmeti

 Publicerat:
RedaktionenNULL