6082b45925dc87017f719632
Ice Cube klar för kommande boxningsfilm


 

 

Ice Cube är nu klar för en kommande film om den 24-åriga OS-guldmedaljören i boxning, Claressa “T-Rex” Shields. Enligt The Hollywood Reporter har filmen fått titeln “Flint Strong” och är baserad på boxningsdokumentären “T-REX”. Rapparen och skådespelaren kommer att spela boxarens tränare, Jason Crutchfield, och spelar tillsammans med bland andra “Star”-talangen Ryan Destiny som ska spela Shields.

 

Fotoregissören från “Black Panther”, Rachel Morrison, som blev den första kvinnliga filmfotografen att nomineras till en Oscar, gör här sin regidebut. Filmens manus har skrivits av den prisbelönta regissören Barry Jenkins.

 

Shields boxningsdrömmar som sedan skulle bli historiska började i Flint, Michigan och tog henne till OS i London 2012 där hon tog hem en guldmedalj i mellanvikt-klassen. Hon är numera världsmästare i tre viktklasser och den odiskutabelt största kvinnliga mellanviktsboxaren i världen.

 

“Flint Strong” blir Ice Cubes första film sedan 2017 års “Fist Fight”. Det är fortfarande oklart när filmen kommer att få premiär, så håll utkik framöver.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL