Hyllad tatuerare gör realityserie på SVT


Martin Mutumba medverkar i första avsnittet.

 

 

“Varje tatuering har en historia” är ledorden för den nya realityserien “Under nålen”, där vi får följa den prisbelönta tatueraren Andy Blanco (bror till Fridlyst-rapparen och producenten Shanti Blanco) och hans kollegor. Under sex avsnitt med start den 13 oktober möter vi Blanco och hans kollegor Joel, Adrian, Michelle, Sebastian och Ludvig i studion på Södermalm i Stockholm.

 

Vi får under programmets gång inte bara följa hur konstverken växer fram utan även ta del av berättelsen som ledde fram till beslutet att lägga sig under nålen.

 

– Att vi som tatuerare får hjälpa till att hedra, föreviga och hylla någon som har haft stor betydelse i personens liv – det är mäktigt. Det är dom stunderna som jag inser hur mycket en tatuering kan betyda, säger Andy Blanco i ett pressutskick.

 

I det första avsnittet kommer den före detta fotbollsspelaren Martin Mutumba, även känd som rappare under namnet M9, förbi för att föreviga sin idol samtidigt som yrkesmilitären Ida delar sin sorg och vill föreviga sitt minne i bläck. Utöver detta får vi följa planeringen för studions femårsjubileum samtidigt som man ska sjösätta en konstutställning.

 

“Under nålen” får alltså premiär den 13 oktober på SVT Play och SVT1. Se klipp nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: SVT

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL