how-high-2001-S
“How High 2” börjar spelas in i sommar – med eller utan Method Man och Redman?


 

 

I början av förra året bekräftades det att manuset till “How High 2” i princip var färdigställt och nu kommer nya uppgifter som avslöjar att filmen faktiskt är på gång. Det är amerikanska Deadline som rapporterar att MTV och Universal 1440 Entertainment slagit ihop sina påsar för att färdigställa en uppföljare till klassikern “How High”, där Method Man och Redman från Wu-Tang Clan medverkade i rollerna.

 

Deadline skriver också att det är Family Guy-författarna Artie Johann och Shawn Ries som ligger bakom manuset för filmen som planeras att börja spelas in senare i sommar i Atlanta. Vare sig Method Man och Redman är involverade i projektet är ännu oklart. Redman har pratat om en uppföljare i flera år och förklarade 2014 att även om han inte äger rättigheterna till varken filmen eller karaktärerna så har han skissat på en ny film länge.

 

“I wrote that shit on 2/9/14, the story board, plot summary, I can’t even show y’all that right now,” sa han till MTV News då. “The How High 2, hopefully we could do that under Universal, if not, we gonna do our own movie under our own shit and it will be heavily marijuana related.”

 

Om Method Man och Redman återförenas för “How High 2” återstår att se, men dom sägs jobba på en uppföljare till 2009 års album “Blackout! 2”. 2015 sa Redman till XXL att han jobbade på albumet med Method Man och hoppades kunna släppa “Blackout! 3” som ett soundtrack till “How High 2”. Så länge, se den nysläppta musikvideon till Redmans senaste singel “I Love Hiphop” nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL