HBO Nordic premiärvisar nya TV-serier i januari – se här!


 

 

Vi börjar närma oss nyårsskiftet och HBO har redan börjat ladda om för att avfyra nya raketer i form av kommande TV-serier som “The Shannara Chronicles”, “Billions”, “Vinyl” och en ny säsong av “Game of Thrones” i april.

 

 

“The Shannara Chronicles” är fantasyserien som tar oss till en postapokalyptisk framtid där vi får följa tre unga äventyrare på ett uppdrag för att förhindra en demonarmé att förgöra jorden. Den har premiär redan den 6:e januari.

 

Även nytt i januari är storsatningen/dramat “Billions” som centrerar sig kring Wall Street-miljardärerna Rhoades (Paul Giamatti) och Bobby Axelrod (Damian Lewis) och deras riskfyllda spel på den finansiella och politiska scenen i New York. Premiärdatum är fastställd den 18:e januari.

 

I övrigt finner vi den tredje säsongen av hyllade “Black Sails” som går av stapeln den 24:e januari, en ny säsong av kärleksdramat “Hit the Floor” som har premiär den 19:e februari och en komedispecial med TV-profilen Whitney Cummings som kommer att finnas tillgänglig den 24:e januari.

 

 

Under veckan släppte HBO en tillbakablicks-video på TV-serierna och filmerna som sänts av kanalen under året. I klippet syns även nya bilder av kommande TV-serier och säsonger av bland annat musikdramat “Vinyl”, “Westworld” och den efterlängtade nya säsongen av “Game of Thrones”.

 

 

Se klippet nedan:

 

 

// Blerim Mehmeti



Publicerat:
Redaktionen



NULL