5e81bb9b7f80ce30463cf002
fares-fares-partisan-LS
Fares Fares klar för huvudrollen i kommande thriller-serie på Viaplay


 

 

Skådespelaren Fares Fares har på senare år medverkat i ett flertal framgångsrika film/serie-projekt, däribland i 19-faldigt Emmynominerade “Chernobyl”. Nu är det dags för Fares att göra sin första svenska tv-serie sedan det definitiva genombrottet i Hollywood, skriver Viaplay i ett pressmeddelande. Originalserien “Partisan” utspelar sig i det idylliska jordbrukssamhället Jordnära, där Fares spelar rollen som Johnny. Serien regisseras av Amir Chamdin, även känd för sin musikkarriär i gruppen Infinite Mass. Chamdin om kommenterar möjligheten att arbeta med Fares Fares:

 

“Partisan liknar inget annat jag har gjort tidigare. När Fares klev ombord så besannades inte bara en dröm jag har haft länge, utan två, att nu få jobba med en av världens bästa skådespelare, men också att äntligen få se Fares Fares i huvudrollen i en svensk crime- och thrillerserie.”

 

 

Fares Fares kommenterar även han med arbetet på nya serien:
“Jag har länge velat göra något på svenska eftersom det var ett tag sen, och Amir och jag har försökt jobba ihop i evigheter men inte riktigt hittat något lämpligt. Sen kommer Amir med Partisan, och efter ett par möten så var det ingen tvekan, detta måste jag bara göra.”

 

 

Inspelningarna av har redan påbörjats och pågår till slutet av sommaren. Serien produceras av Warner Bros., som även stått bakom “Älska mig” för Viaplay. Fredrik Ljungberg, programdirektör på Viaplay:

 

“Partisan är en unik kriminalthriller med ett högaktuellt underliggande tema och en otroligt stark rollbesättning. Vi på Viaplay är väldigt stolta över möjligheten att tillsammans med Amir Chamdin och Warner Bros få producera denna fantastiska serie som kommer överraska tittarna på många sätt.”

 
.

“Partisan” består av fem avsnitt och har nordisk premiär 2020 på Viaplay.

 

 

 

 

Foto: Foto: Amir Chamdin/WarnerPublicerat:
RedaktionenNULL