Från skaparna bakom "Zombieland" och den kommande uppföljaren "Zomebieland 2".

Efter en minst sagt turbulent process för att vinna den filmskapande världens övertygelse att projektet var värt finansiering, är trailern för Marvel’s Deadpool äntligen här. Efter släppet av filmens innovativa trailer-för-trailern under måndagen den 3/8, följer 20th Century Fox snabbt upp med den riktiga trailern som ger tittarna ett smakprov av Wade Wilson både med, och utan den ikoniska röd-svarta dräkten. Trailern demonstrerar dessutom Deadpool’s besynnerliga talang för att krossa den fjärde väggen.

Deadpool blir Tim Miller’s debut i regisserande av en långfilm, och har ett manus skrivet av Rhett Reese och Paul Wernick, männen bakom Zombieland-succén. Filmen är enligt IMDB.com färdiginspelad, och är schemalagd för Sverigepremiär den 12 februari 2016.

Med filmatiseringen av the Green Lantern från 2011, och nu aktuell som Deadpool, blir Ryan Reynolds det senaste tillskottet till listan över skådespelare som fört liv i hjältar från både Marvel- och DC-Comics, där han gör namn som Ben Affleck (Daredevil & Batman) och Halle Berry (Storm & Catwoman) sällskap.

Se trailern nedan:

//Ludvig Löfström