6082b45925dc87017f719632
Dwayne “The Rock” Johnson avslöjar premiärdatum för “Ballers” säsong 3


 

 

HBO-serien “Ballers”, med Dwayne “The Rock” Johnson i en av huvudrollerna, handlar om den soldränkta världen som en grupp förre detta och aktiva footballspelare lever i, i och runt omkring Miami i Florida. Trots att de är proffs inom sin idrott har de svårt att hitta sin väg i livet utanför spelplanen.

 

Nu är det bekräftat att “Ballers” säsong 3 får premiär i USA den 23:e juli, vilket innebär att serien finns tillgänglig på HBO Nordic dagen efter 24:e juli.

 

 

 

 

The Rock har en arbetsmoral som få skådespelare och han är även aktuell med dokumentärserien “Rock And A Hard Place” som handlar om missanpassade unga människor som får en ny chans. De ges möjlighet att byta ut ett fängelsestraff mot chansen att börja om, genom att delta i Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp. Ett sexmånaders-program där de blir sporrade att kämpa, uppmuntrade att lära sig av sina misstag och bli hederliga, ansvarstagande samhällsmedborgare. Premiär på HBO Nordic 28:e mars.

 

“Moment I stepped foot inside this Dade County boot camp prison years ago, I knew in my gut it was a special place where redemption is earned. This passion project documentary of mine is as real and as hard core as it gets.”

 

Ett inlägg delat av therock (@therock)

 

 

 

Tar det slut där? Nej, The Rock är även med i filmen “Fast & The Furious 8” med premiär på svenska biografer i april samt en nyversion av den episka 90-talsserien “Baywatch”.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL