Euphoria-s
Drake och HBO släpper teaser trailer till den kommande serien “Euphoria”


Ta en första titt på Zendayas insats.

 

 

Förra sommaren meddelade Drake och HBO att de arbetade på ett nytt projekt tillsammans med titeln “Euphoria”. Toronto-rapparen är verkställande producent till den kommande serien tillsammans med Future The Prince. Fram tills nu har inte mycket detaljer släppts kring serien förutom att Zendaya kommer medverka och att det kommer vara ett tonårsdrama som baseras på en israelisk serie med samma namn.

 

Nu, nästan 9 månader senare, har Drake släppt en teaser trailer som ger oss en första titt på serien. Det nya klippet innehåller inte heller många detaljer om projektet, istället visas en mängd snuttar från olika scener och man hör en speakerröst från Zendayas karaktär Rue som säger:

 

“This is the feeling I’ve been searching for my entire life.”

 

HBO däremot har nu gått ut med fler detaljer kring serien och säger att fokuset ligger på den sanna historien om en mördad tonåring där berättelsen börjar ett år senare och visar hur människor hanterar efterdyningarna av förlusten. HBO beskriver serien på följande sätt:

 

“Following a group of high school students as they navigate love and friendships in a world of drugs, sex, trauma and social media.”

 

“Euphoria” har inget officiellt utgivningsdatum ännu, men det ryktas om att den kommer släppas i USA senare i år.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL