62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Denzel Washington som Tony Montana i nyversion av “Scarface”?


 

 

Denzel Washington är just nu aktuell med sin första uppföljare någonsin med “The Equalizer 2” som gick upp på bio i USA förra månaden. Filmen gav den rutinerade skådespelaren ännu en listetta och just nu pågår en omfattande pressrunda kring filmen. Under en av intervjuerna med Black Tree TV diskuterade Washington och regissören Antoine Fuqua möjligheten att göra en remake av den klassiska filmen “Scarface”.

 

Fuqua avslöjade först att han är med och hjälper till att framställa ett manus, vilket har varit känt en tid. Filmen planerades att släppas det här året, med Diego Luna (“Rogue One: A Star Wars Story”) som den ökända knarklangaren Tony Montana. Men förseningar i produktionen och kreativa meningsskiljaktigheter har gjort att filmen skjutits fram. Efter att ha avslöjat att han inte var nöjd med manusets riktning skojade Fuqua om att han ville se Denzel Washington spela Tony Montana.

 

“I want him to be Scarface”, säger Fuqua. “You gotta leave Al alone”, skojar Washington tillbaka och gör en lysande imitation av Pacino. Se klippet nedan!

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL