I oktober stod det klart att tv-programmet “Jills veranda” återvänder med en ny säsong. Programledaren tillika artisten Jill Johnson bekräftade via sociala medier att en femte säsong av serien återvänder, men sedan dess har inga fler detaljer presenterats.

Efter ett ofrivilligt uppehåll under pandemin är Jill Johnson och inspelningsteamet på plats i Nashville för att banda nya avsnitt där svenska artister kommer på besök och tillsammans med Johnson tolkar klassiska countrylåtar.

En av dess blir högaktuella Cleo, som i juni släppte sitt efterlängtade debutalbum “Missaoui” och sedan dess varit på Sverigeturné med ett Stockholmsbesök nyligen. Detta avslöjar hon själv via sociala medier.

“Sveriges enda superstjärna bjöd in mig till sin porch i Nashan🤯 Tror jag fann en liten pusselbit av mig själv där….. tack @jilljohnsonmusic för dig fantastiska kvinna och för att du fick mig att våga sjunga🖤”, skriver Cleo till ett klipp med Jill.

Hon avslöjar också att säsongen får start i februari 2023. Tidigare har rappare som Erik Lundin och Rikard “Skizz” Bizzi medverkat i programmet.

Foto: Iza Boethius

65ba07add7a32f7b0a037f23