Bekräftat: Uppföljare till “Tiger King” kommer till Netflix i höst


 

 

Nu är det officiellt bekräftat att en fortsättning på “Tiger King”, den synnerligen märkliga dokumentärserien som fångade världens uppmärksamhet i början av coronapandemin, kommer till Netflix i år. Igår kväll meddelade Netflix att “Tiger King 2” får premiär senare i år som en del av deras kommande släpp inom true crime, som inkluderar totalt fyra nya serier och filmer fram tills 2022.

 

I “Tiger King 2” utlovas enligt ett pressmeddelande “more madness and mayhem” och även om det är lite oklart exakt vilket tidsperspektiv som ska följas får vi i ett klipp se Carole Baskin, Jeff Lowe och Joe Exotic – där den senare ringer från fängelset där han nu avtjänar ett 17-årigt straff för att ha lagt ett beställningsmord på Baskin.

 

Utöver detta kan vi också se fram emot “The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman”, som berättar historien om en av världens mest kända bedragare som fälldes 2005. I “The Tinder Swindler” utreds mannen som poserade som en miljardär på dating-appen Tinder och i “Trust No One: The Hunt for the Crypto King” får vi följa en grupp investerare som utreder det mystiska mordet på kryptovaluta-geniet Gerry Cotten. Vi bjuds även på “Bad Vegan”, som följer restaurangägaren Sarma Melngailis som blåstes på miljoner dollar av en investerare.

 

“Whether you want to dive into the psyche of a con artist, empathize with the victims of a scam, or piece together the puzzle of an investigation, these wild stories are often full of surprising twists and unusual perspectives”, säger Adam Del Deo och Lisa Nishimura från Netflix i ett pressmeddelande.

 

Se klippet nedan!

 

 

 

 

Foto: Netflix

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL