Den prisbelönte skådespelaren och regissören Ben Afflecks nya film “AIR” hade premiär i början av april på biografer. Premiärvisnigen arrangerade Kingsize Magazine i samarbete med Sneakersnstuff, med en releasefest på den ikoniska butiken på Åsögatan. Filmen skildrar det banbrytande samarbetet mellan den dåvarande rookien Michael Jordan och Nikes nystartade basketdivision som revolutionerade sportvärlden och den samtida kulturen med varumärket Air Jordan.

Matt Damon spelar ensamvargen Sonny Vaccaro, som arbetar som talangscout på Nike och Ben Affleck spelar en av Nikes grundare Phil Knight, tillsammans med Jason Bateman som Rob Strasser, Chris Messina som David Falk, Matthew Maher som Peter Moore, Marlon Wayans som George Raveling, Chris Tucker som Howard White, Viola Davis som Deloris Jordan, och Gustaf Skarsgård som Horst Dassler, med flera.

Nu bekräftas att filmen “AIR” kommer finnas tillgänglig på Amazons streamingtjänst Prime Video från den 12 maj 2023. Filmen är skapad av Amazon Studios, Skydance Sports, Mandalay Pictures, och det första projektet från Ben Affleck och Matt Damons gemensamma bolag Artists Equity.