Bad Bunny blir nästa artist som ger sig in i tv-branschen. Rolling Stone rapporterar att sångren kommer att spela Arturo “Kitty” Paez, en medlem av gänget Narco Juniors som leds av Ramon Arellano Felix, i den tredje säsongen av “Narcos: Mexico”. Enligt ett pressmeddelande citerat av tidningen består gänget av “rich, well-connected kids from upper society who fell in with the cartel life for the money, drugs, and violence.”

Bad Bunny pratade om sin involvering i Netflix-serien redan i maj och berättade då för Rolling Stone att han spelat in ett par scener innan inspelningen avbröts på grund av coronapandemin.

Säsong tre utspelar sig på 90-talet i en tid då globaliseringen och knarkhandeln frontalkrockade. Handlingen fokuserar på de olika gängkrig som uppstod och de nya unga knarkkungarna som fostrades. Övriga namn som medverkar i säsongen inkluderar Luis Gerardo Méndez, Alberto Guerra och Luisa Rubino medan Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda och Gorka Lasaosa återvänder för sina respektive roller.

Inspelningen av serien uppges ha återupptagits i Mexiko men inget premiärdatum har ännu kommunicerats. På musikfronten har den populära artisten också varit aktiv och släppt inte mindre än två projekt i år: “YHLQMDLG” i februari och “Las Que No Iban a Salir” i maj.

Foto: Pressbild

65546e0a53c940223e0b0eb4