I upplevelsens centrum väntar intensiva närstrider, taktiskt lagspel och högexplosiv intensitet.

“Tom Clancy’s Rainbow Six Siege” rycker tag i spelare, sätter på dem kevlarvästar och låter dem gå in stenhårt mot terrorister. Rainbow Six Siege är inspirerat av riktiga agenters antiterroristuppdrag över hela världen och är en taktisk hardcoreshooter där ordet nåd inte existerar.

För första gången i ett Tom Clancy’s Rainbow Six-spel kommer spelare att få vara med om belägringar. Fienden kan förvandla sina omgivningar till moderna fästen som Rainbow Six-teamen måste storma och säkra. Den som spelar som terrorist kan förstärka väggar och golv genom att använda ståltråd, sköldar och minor bland annat. Antiterrorteamen kan i sin tur bryta ned fiendens försvar med hjälp av drönare, sheet explosives, firning med rep och mycket mer. Varje belägring är unik och har olika förutsättningar vilket bäddar för fräscha eldstrider och flera olika strategier.

Spelare kan spränga väggar, golv, tak, fönster och dörrar. Nya skottlinjer skapas i ett nafs och förutsättningarna förändras snabbt. Varje match blir en tajt fight och det är hela poängen med “Tom Clancy’s Rainbow Six Siege”.

Se trailern nedan:

 
httpv://youtu.be/6wlvYh0h63k

Släpps till: Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
Utvecklare: Ubisoft Montreal
Utgivare: Ubisoft
Release: 2015

//Robin Herzog