tekken-7-LS
“TEKKEN 7” – det sista kapitlet i den 20-åriga Mishima-fejden.


 

 

Upptäck kriget mellan medlemmarna i Mishima-familjen. Det legendariska fighting-spelet återvänder med fantastiska story-drivna strider och intensiva dueller mot vänner och rivaler.

Välj över 30 nya och gamla spelbara karaktärer, där bl.a Akuma gör ett gästspel från spelet Street Fighter. Utmana dina vänner eller spela online mot andra spelar. Valet är ditt.

 

 

 

Här kan ni läsa lite om vad som är nytt i “TEKKEN 7” som finns ute för PC, PS4 och Xbox One

UNREAL ENGINE 4 – TEKKEN 7 drivs av Unreal Engine 4 och är det snyggaste TEKKEN-spelet någonsin med nära foto-realistisk grafik och häpnadsväckande fighting-effekter.

SÖMLÖS STORY UPPLEVELSE – Filmiska berättelsesekvenser utöver det vanliga smälter felfritt in i våldsamma strider som avslöjar den spännande berättelsen om Mishima familjen på ett väldigt innovativt sätt.

ÖVER 30 SPELBARA KARAKTÄRER – Med en lista på över 30 karaktärer inklusive helt nya fighters med en av världens största manöver-set i ett fighting-spel som tillåter fullständig frihet i din fighting-stil. Hitta din favoritteknik, kampsports-manövrar, och kombinationer för att vinna fighten.

HELT NYA SPELMEKANIKER OCH MANÖVRAR – Klassiska 1 vs 1 strider återfinns tillsammans med nya spellägen och spelmekaniker som ”Rage Arts”, ”Power Crushes” och ”Rage Drives” som gör spelet mer tillgängligt för spelare i olika skicklighetsnivåer. Besegra dina vänner i TEKKEN 7 kommer att baseras på antingen fokuserad träning eller bara rent nöje.

DET SISTA KAPITLET I MISHIMA BLOOD SAGAN – TEKKEN 7 representerar det sista kapitlet av en 20 år lång Mishima fejd. Upptäck det monumentala slutet av ett känslofyllt krig mellan medlemmar i Mishima klanen när de kämpar för att få kontroll på ett globalt imperium.

 

 

 

//Melika Zakariae

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL