Nyligen lanserades soundtracket till “Need for Speed Unbound” där fokus är på elektronisk musik och hiphop från hela världen.

Den svenska rap-trion ODZ, från Stockholms södra förorter, bidrar med låten “Tappat det helt” med Ivory & Slowface. Både ODZ och Ivory syntes på omslaget av Kingsize Magazine i början av 2022. Edward Smith, medlem i ODZ, säger i ett pressmeddelande:

– Musik är en viktig del i ett tv-spel och jag minns många tunga tracks från uppväxten, speciellt i de tidiga NFS-släppen. Under våra år som aktiva artister har vi märkt ett stort följe och välkomnande av vår musik i bilcomunityn över hela Sverige och det känns stort att kunna ge något tillbaka. Det är en ära att veta att folk kommer att pumpa ”tappat det helt” medan de driftar i en ODZ-pimpad bil.

A$AP Rocky är sedan tidigare klar för medverkan i spelet – och kommer ha med totalt fem låtar på soundtracket med olika A$AP Mob-kollegor. Den exlusiva nysläppta låten “Shittin’ Me” finns även att höra nedan! I övrigt hörs även musik av Danger Mouse & Black Thought, IDK & Kaytranada, Playboi Carti, Rico Nasty, Princess Nokia, och många fler.

Dagen innan spelets release åkte Kingsize Magazine till London för ett NFS-event, där även ODZ fanns på plats. Se bilder nedan!

“Need For Speed Unbound” släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC den 2 december 2022.

Foto: Erik By Erik / Criterion / EA Sports