Alla stora fotbollsligor i Europa är nu i full gång och suget efter årets FIFA-spel är större än någonsin! Spelet gör det största innovationssteget i FIFA:s historia – främst med ny autentisk rörelseteknik. Spela med klubbar som Manchester United, Real Madrid och FC Bayern München och påbörja nästa kapitel i Alex Hunters liv i “Resan: Hunters återkomst”.

FIFA 18 drivs karriärläget av Frostbite™ på PlayStation 4, Xbox One och PC. Spelmotorn Frostbite gör din fotbollskarriär ännu mer uppslukande med nya interaktiva övergångsförhandlingar, dynamiska nyhetsvideor i menyn, anpassade träningsmallar och nya sändningsöverlägg som gör karriärlägesupplevelsen ännu djupare och mer realistisk.

Övergångsförhandlingarna har gjorts om i grunden med nya interaktiva realtidsförhandlingar om värvningar och kontrakt. Med hjälp av det nya övergångsnavet på karriärlägets huvudmeny kan du hålla koll på alla dina övergångar och önskespelare och påbörja förhandlingar.

Med interaktiva beslutshjul kan du nu förhandla personligen med representanter för andra klubbar och spelare inklusive tränare och agenter för att säkra den där drömvärvningen du har i kikaren. Du kan också delegera förhandlingarna till din andretränare via det nya övergångsnavet om du inte själv vill närvara vid samtalen.

“FIFA 18” läpps den 29:e september 2017.

Redan nu kan “FIFA 18”-demot spelas – mer info här!