5ebe5f2072aaf323604db793
Sonic-Boom-Rise-of-Lyric-Wii-U
“Sonic Boom: Rise of Lyric” – kaxig och evigt sprintande Sonic tillbaka med sitt entourage


Ultra-velocitet och hit-kombinationer i läcker blåfärgad blandning.

 

 

Sonic Boom: Rise of Lyric är som en prequel till avsnitten som är med i TV-serien Sonic Boom. I Sonics kommande äventyr har mer krut än någonsin lagts på samarbete som också utgör kärnan i spelet. Den berömde igelkotten och hans vänner Tails, Amy, Knuckles och nyaste tillskottet Sticks jobbar tillsammans för att möta sin mäktigaste fiende någonsin: Lyric, en gigantisk och ormlik varelse från svunna tider. Tillsammans måste gänget förhindra Lyric från att bygga upp sin robotarmé och förinta världen. Även det onda geniet Eggman kastas in i ekvationen för att förpesta Sonics och hans vänners tillvaro.

 

Sonic Boom: Rise of Lyric introducerar ett helt nytt actionäventyr för fans över hela planeten. De detaljerade banorna och betoningen på karaktärernas unika förmågor ger spelare fler valmöjligheter att utforska den omväxlande världen som går från djungler till industriområden.

 

Spelare kommer att utsättas för sanslösa hastigheter men kärnan i spelet är hektiska strider och nya förmågor som The Enerbeam, en energiladdad stråle som kan användas för att navigera i världen som aldrig förr. Använd strålen som lian eller zipline och grabba tag i fienden och kasta iväg dem. Ta fiendens sköldar mitt i striderna och utforska alternativa vägar i världen som är sprängfylld med extravaganta belöningar, värdefulla ringar och fantastiska landskap.

 

//Robin Herzog

 

 

SonicPublicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL