5ebe5f2072aaf323604db793
Shadows Heretic Kingdoms S
“Shadows: Heretic Kingdoms” – själslukaren som lär sig av de döda


Äventyr och oväntade twistar för den som är modig nog.

 

 

Shadows: Heretic Kingdoms är det andra kapitlet i spelserien och utspelar sig några år efter del ett. Spelaren blir involverad i en fasansfull konspiration och slungas iväg på ett episkt RPG-äventyr genom en dunkel fantasyvärld där hatet pyr.

 

Det råder ett oroligt lugn i världen. En lång rad uppror har visserligen gjort att den tyranniske Theocrat’s välde har tagit slut men det råder ett maktvakuum utan någon härskare och spänningarna mellan folkslagen växer. Det hemliga sällskapet som en gång hjälpte till att befria landet från Theocrat har själva förslavats av ondska.

 

Spelaren äntrar en värld som vittrar sönder och tar kommando över The Devourer, en mäktig demon som kan resa mellan människo- och skuggvärlden samt sluka fiendesjälar. De slukade själarna kan utveckla karaktären och valen som spelaren gör påverkar storyn. Det går hela tiden att växla till The Devourer’s maximalt tre följeslagare som har unika färdigheter och som ger striderna ytterligare djup. När The Devourer slukar dödas själar kommer de tillbaka till världen som marionettdockor. Det känns ju bra. Men är demonen deras herre eller tjänare?

 

 

//Robin Herzog

 

 

Kolla in mer info nedan:

 

 

Shadows: Heretic Kingdoms släpps till Microsoft Windows
Utvecklare: Games Farm
Utgivare: bitComposer Games
Release: 13:e November 2014Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL