I juni lanserade Warner Bros. Games en första gameplay-trailer för det senaste “Mortal Kombat”-spelet. Istället för att avancera rent numeriskt har man valt att ta det tillbaka och det nya spelet får således titeln “Mortal Kombat 1”. Franchisen delar nu med sig av en ny trailer för spelet där också en ny karaktär introduceras: Geras.

I trailern framgår att Geras är ett oändligt väsen som återskapats av Liu Kang. Detta har gett honom möjlighet att besitta minnen som existerar över flera olika tidslinjer, vilket gör det möjligt för den starka karaktären att manipulera tid – allt i syfte att skydda Liu Kang. I trailern får vi således se dem strida sida vid sida i en rad intensiva bataljer.

“Mortal Kombat 1” erbjuder fräsch tolkning av franchisens story, men ser också gamla karaktärer få ta plats. Sub-Zero, Raiden, Scorpion, Kitana och Mileena är några av de omtyckta karaktärerna som återkommer i spelet. Den nya installationen i spelserien väntas släppas till PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch och PC den 19 september 2023.

Se trailern nedan!

Foto: Warner Bros. Games