Ett Mecka för alla nöjesparksfantaster hägrar vid horisonten.

Den hisnande bygg- och management-spelserien blir klar att släppas i sommar. Fantastiska skräddarsydda attraktioner kommer att trängas med spyor, glasskiosker och caféer. Samtidigt lär du som boss slita dig i håret för att få ihop ekonomin.

Spelarens uppdrag är att dra i alla strängar för att skapa den perfekta nöjesupplevelsen. Denna gång förekommer inte några mikrotransaktioner och ett sprillans nytt onlineläge har lagts till. Spelare kommer att kunna besöka varandras nöjesparker, byta ritningar till bergochdalbanor och sköta parker tillsammans. Den som är lite trött i ögonen kan spänna fast sig i en bergochdalbana i den egna parken och uppleva rushen i första- eller tredjepersonsperspektiv.

Den estetiska stilen går mer i det tecknade stuket än den pixliga stilen som vi har fått vänja oss vid under årens lopp. Sammanfattningsvis kan vi hittills säga att releasen osar av flera nymodigheter samtidigt som temat är givet och spåret utlagt. Snart är sommaren och “RollerCoaster Tycoon World” här. Kommer du att bli den största nöjesparkspampen?

Se trailern nedan:

httpv://youtu.be/MYNiIzBM7_w

“RollerCoaster Tycoon World” släpps till: Microsoft Windows
Utvecklare: Area 52 Games
Utgivare: Atari
Release: Mitten av 2015

//Robin Herzog