Ravens Cry S
“Raven’s Cry” – hämnas i 1600-talets Karibien


Piratmördarens vendetta tar honom till avgrunden i paradiset.

 

 

Raven’s Cry är ett mörkt piratactionäventyr. Det är ett RPG som kommer att utmana den stereotypa bilden av pirater som används flitigt i populärkulturen. Raven’s Cry börjar när Christopher Raven ger sig av på ett allvarsamt uppdrag med ett enda mål, att döda männen som mördade hans familj framför hans egna ögon när de flydde till den nya världen. Som enda överlevare efter piratattacken och med en avhuggen hand som har ersatts av en krok svär Raven att hämnas sin familjs död. Hatet tar med honom på en resa som kan komma att sluka hans egen själ.

 

Spelets fiktiva händelser är sammanvävda med historiska händelser vilket ska hjälpa till att skapa ett mer autentiskt och gripande narrativ. I den detaljrika världen som visar upp Västindiens svekfulla men vackra omgivningar bland smaragdgröna vågor måste Raven beblanda sig med de farligaste typerna. Resan tar honom till mörka gränder och avkrokar där mördare, tjuvar, pirater, fyllbultar och andra råskinn härjar.

 

Spelare kommer att färdas till sjöss på det stora blå till flera av Västindiens hamnstäder och även aztekterritorier. Dessutom finns tre större städer som går att utforska. Piratstaden Port Royal med sin atmosfär som osar av rom och laglöshet står i kontrast till det välmående Havanas praktfulla avenyer. Även en uråldrig och bortglömd aztekisk stad djupt inne i djungeln väntar på att upptäckas.

 

 

Raven’s Cry inkluderar förutom actionmoment med pistoler, sablar och musköter även RPG-element med system för moral, rädsla och ökändhet. Det finns sidouppdrag, magiska föremål vilka ger nya karaktärsegenskaper och även förtrollningar kommer att figurera. Sjöslag och en-mot-en-dueller är verklighet i Raven’s Cry och hybridvapen öppnar upp för nya stridstaktiker på land och till sjöss.

 

Det dunkla Raven’s Cry kan vara varje äkta piratentusiasts dröm. Havet väntar, kasta loss.

 

 

//Robin Herzog

 

 

Se trailern nedan:

 

 

Släpps till Microsoft Windows, OS X, Linux, , Playstation 4, Playstation 3, Xbox One och Xbox 360
Utvecklare: Reality Pump Studios
Utgivare: TopWare Interactive
Release: 27:e november 2014Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL