“Mario Party 10” – Bowser kraschar partyt


Det handlar om ren och skär överlevnad.

 

 

Det är inte längre business as usual på den glada spelplanen. Mario och gänget måste nämligen klara sig undan en av de största skurkarna i modern historia. Vi snackar om Bowser i nya Bowser-läget Bowser Party.Nintendos klassiska partyspel tillåter upp till fem spelare i Bowser Mode. Fyra spelare försöker att ta sig genom spelplanen i ett lok där det som vanligt är tärningskast i tur och ordning som avgör hur snabb en spelrunda blir. Hack i häl har de Marios gamle spelbara nemesis Bowser som gör allt för att hinna ikapp och göra livet surt för kvartetten i fartfyllda minispel.

 

I minispelen deltar alla fem men det är alltid de fyra spelarna i loket som måste klara sig undan Bowser. Den som styr Bowser styr även minispelen som innehåller sadistiska flipperspel, elchocker och massor av eld. Det rör sig om skadeglädje och frustration i stora mängder.

 

Förutom Bowser Party finns även Mario Party-läget och Amiibo Party. De två sistnämnda är mer klassiska med sitt free for all-läge. Den som har flest stjärnor i slutet vinner som vanligt. Låt vansinnet börja!

 

 

 

Se trailern nedan:

 

 

 

“Mario Party 10” släpps till: Wii U
Utvecklare: Nd Cube, Nintendo SPD
Utgivare: Nintendo
Release i Japan: 12:e Mars 2015

Release i Europa och Nordamerika: 20:e Mars 2015

 

 

 

//Robin Herzog

 Publicerat:
RedaktionenNULL