Vill du ha lärorik och fantastisk underhållning medan du grottar ner dig i The Batcave på grund av omständigheterna? Titta inte längre än här! Här är våra top 10 tv-spel att spela just nu!

1. “Apex Legends” (PS4, Xbox One & Microsoft)
Varför? Jo, det är gratis. Allt du behöver är en internetuppkoplling och voila, en av de bättre Battle Royale-spelen på marknaden!

2. “Red Dead Redemption 2” (PS4, Xbox One & Microsoft)
Ta tidsmaskinen tillbaka till den vilda västern och upplev en av de mest verklighetsbaserade och absolut bästa spelupplevelserna någonsin.

3. “NBA 2K20” (PS4, Xbox One & Microsoft, Nintendo Switch)
Du vet att ett spel är bra när Sportnytt sänder en simulerad match ifrån ett spel för att göra uppdateringar kring ligan som är tillfälligt pausad.

4. “The Witcher 3: Wild Hunt” (PS4, Xbox One & Microsoft, Nintendo Switch)
Det blir inte bättre än såhär. Spela som Geralt of Rivia och upplev en story, en värld som du inte visste att du behövde förrän Game of Thrones slutade sändas. Dessutom så kan du direkt efter se den stekheta serien på Netflix!

5. “Batman Arkham Collection” (PS4, Xbox One & Microsoft)
Att grotta sig ner i The Batcave, då ingår det per automatik att spela denna fantastiska spelserie av tre utomordentligt magiska spel. Vars story dessutom är rentav filmduksvärd! Tacka mig senare.

6. “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” (Nintendo Switch)
På tal om äventyr. Breath of the Wild sägs vara det mest kompletta Open World spelet till någon handheld som funnits.

7. “FIFA 20” (PS4, Xbox One & Microsoft, Nintendo Switch)
Behöver jag säga något mer? Nej vi går vidare till nästa spel.

8. “The Last of Us” (Remaster) (PS4)
Med The Last of Us II runt hörnet så är detta ett riktigt hett tips. Förbered dig för att möta en av de mest ambitiösa projekten i modern era gällande spelvärlden.

9. “The Outer Worlds” (PS4, Xbox One & Microsoft)
Ett äventyr som går långt bortom jorden. The Outer Worlds, ett RPG som slog igenom stenhårt förra året där vi lever oss in i vad rymden och det oändliga kan erbjuda.

10. “Control” (PS4, Xbox One & Microsoft)
Ett av fjolårets bästa spel, Control ger ordet Thriller ny mening. Inte i form av att det är för läskigt. Utan att det bjuder in till krafter vi inte vittnat någonsin. Förbered dig för utforska din kreativitet rent spelmekaniskt.

/ Artin Hojat