“Grand Theft Auto Online Heists” lanseras tidigt 2015 och så här i decembermörkret får GTA 5-fansen nöja sig med den färskaste trailern för multiplayer co-op-läget. Fem olika kupper introduceras vid releasen av Heists och nyckelordet är kanske inte helt otippat teamwork. Och explosioner. Massor. Av. Explosioner.

Uppdragen består ibland av deluppdrag där samtliga spelare till slut återförenas för dödsstöten. I andra fall är det rätt och slätt ett enda mål i sikte. Vansinnesnivån kommer att bli hög om vi känner Rockstar Games rätt. Jaga ner en lyxjakt med vattenskotrar, bryt ut någon ur fängelse, bryt in dig i bankvalv, kapa stridsflygplan och använd helikoptrar och bilar för att få jobbet gjort.

För att kunna planera en kupp måste spelare ha en high-end lägenhet i GTA Online. En spelare måste agera ledare som organiserar det kriminella gänget och planeraren måste riskera lite pengar för att täcka kostnaderna för uppdraget. Det kan dock löna sig in i absurdum, om uppdraget slutförs. Planeraren tar nämligen den största biten av kakan när allt går vägen.

GTA:s fantastiska värld förtjänar mer kriminalitet. Snart smäller det!

Se trailern här:
httpv://youtu.be/UDd3pTE8UsQ

“Grand Theft Auto Online Heists” släpps till: PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360.
Utvecklare: Rockstar Games
Utgivare: Rockstar Games
Releasedatum: Tidigt 2015