Klassisk fighter tillbaka med nya dynamiska miljöer, karaktärer och vansinniga slagkombinationer.

“Dead or Alive 5: Last Round” är den tredje och slutgiltiga versionen av DOA 5. De två fightingstilarna som förenas i giftermål i den klassiska japanska fightern är MMA-teknik och DOA:s egna mer flytande och svårdefinierbara stil. Det blir något av en ung möter gammal-ceremoni utav det hela som dock inte tar udden av det våldsamma äktenskapet, tvärtom, det finns kreativa slagkombinationer i överflöd.

Visuellt har DOA 5 för avsikt att blända spelare med slående miljöer från hela världen. Det går att interagera med miljöerna vilket skapar nya möjligheter för spelare att dominera sina motståndare.

De spelbara karaktärerna ser mer realistiska ut än någonsin. Det går till exempel att se dem svettas av ansträngningen från energikrävande attacker. DOA 5 är ett perfekt spel för den som har några handkontroller över till kompisarna. Självklart finns även ett single player-läge. För den som vill ta sig an hela världen finns alltid möjligheten att gå online för att leta efter de mest episka matcherna.

//Robin Herzog

Se trailern nedan:
httpv://youtu.be/qKq9JCnbOVg
 

“Dead or Alive 5: Last Round” släpps till: Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 (ryktas även komma till PC)
Utvecklare: Team Ninja
Utgivare: Koei Tecmo
Release(Europa): 20:e Februari 2015