Att jag länge letat efter ett nytt chips som kan ta upp kampen med “The original five” det stämmer. Har jag nu funnit den? Nej..

Proceduren för att grundligt testa chips kräver förutom erfarenhet, kunskap, intresse också tålamod. 

Vad baserar jag mina test på?

1) Påsens design
2) Doften då påsen öppnas
3) Första slicket/ tuggan ( krisp.krydda.olja/fett)

En halvpåse typ 150gram första gången utan dip sedan samma procedur fast med dip. ( neutral dip vitlök tex )

Estrellas Grill & Vitlök lovade mycket men tyvärr blir det inte lika bra som jag hoppats. Största missen man gör är att välja grov räfflat. Hade man valt tunnräfflat hade vitlöks smaken och kryddan fått bättre fäste och nu blir tyvärr eftersmaken lite “oljig” och kryddan hittar jag inte riktigt.

Jag tycker faktiskt smaken är exakt likadan som Grill & Red onion! Vitlöken känner jag inte smaken av alls.

Påsen är en 5:a! Läcker färgkombo så här har man lyckats!

Jag kan inte ge ett bättre betyg än en 3:a tyvärr. Den är god men kommer aldrig få en så stor fanskara att den kommer komma in i ett ordinarie sortiment tyvärr.

Ikväll testar jag double beef & onion och kan inte säga jag är tokpepp men jag hoppas bli överraskad!

Chips ohoj!!

image