THOMAS_FB

Thomas Gylling tog in världen i våra vardagsrum med TV och radioprogram som ”Rytmdoktorn” i P3 och ”Tropicopop” och ”Mosquito” i SVT. Det var alltså här man kunde se och höra t ex Hip Hop, Dancehall och världens klubbmusik under -80, -90 och -00 talet. Nya grooves och rytmer år 2014 och 2015 tar många gånger avstamp från just de adresser som Thomas presenterat. Hans blandning går inte att ta miste på och hans energi och utblick blir då och då en självklar del av Kingsizemagazine. Du kan räkna med allt från klubbreportage och Hip Hop historia till tropiskt röj och digitala vykort.

Det är nu i novemberkylan det är perfekt timing och plocka fram sommarens varmaste filmklipp och solvibbar. Just denna gång har jag valt en magisk kväll på Hotel Lydmar mitt i Stockholm.

Vilket drömläge det var….! En mäklare hade ju fått käftkramp av läget. Mitt emot kungliga slottet med en utsikt som får en I phone 6:a att smälta innan du ens fått igång kameran. Hela sommaren hade varit lyx-späckad med det bästa inom soul, hip hop och tropical här på Lydmar Hotel och nu skulle det bli min tur! Lite nervöst, hur lägga upp planen, hur få till stämningen? Vi valde temat ”everybodys royal” eftersom läget får vem som helst att känna sig kunglig. Det var dessutom hög tid att våra blandning av grooves och stilar skulle få ”åka uptown”. Vi som gillar allt från TropicalBass till Hip Hop ska inte behöva finna oss i sunkiga lokaler och högtalare som gud glömde. Alla har rätt till huvudstadens bästa adresser när det kommer till klubb och kultur. Det var det Mosquito ville visa med den där varma septemberkvällen. Telefonen gick varm till Rawda, Kaliffa, SödraSidan, Uncle Eric och många fler. Med stadens skönaste publik blev det magi, ta en titt och döm själv om vi är på rätt väg inför nästa sommar.

Kolla episod 1 av “Thomas Gylling rapporterar”:

Vill du ha ännu mer så kan du kolla in ThomasGylling.com eller varför inte www.facebook.com/mosquito