62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Rapport från GoPro-fronten


 

 

 

Hallå Kingsizevänner här en kort rapport från klippfronten det vill säga ett glödhett mishmash av hårdiskar, GoProkameror och nya musikfiler från 3 världsdelar.

 

 

 

På svenska scenen så läggs sista handen vid en podcast tillsammans med legenden BLUES, vi talar drakflygning, solidaritet och identitetsrättigheter! På Afrikanska sidan så klipper jag och Tobias (Payazo production)i mina GoPro tagningar från Selam Festival Addis en tvådagarsfestival som gick loss förra helgen i Addis Abeba, Etiopien. Du kommer kunna kolla in allt från BBQ grillande och Mapei till Mosquito och Ugandas Tina Turner d vs Miss Jimimah Sanyu. Med på festivalen var också hårda messagerapparen Lexxus Legal i fokus. Han är Franska Västafrikas nya stjärna med following långt upp till Paris och Berlin.Jag återkommer med datum för rapportrelease.

 

 

 

I USA och Karibien så drar det ihop sig till karneval i alla former inte minst på Trinidad. Det är inte längre den folklore och calypso-idyll du kanske tror utan snarare ett antal gigantiska ”all inclusive fester” med plats för 1000 till 12000 pers. Ny klubbmusik rullas ut kväll efter kväll och publiken är känd för sin ”stamina”. 2 dygn i sträck på 4-5 fester i rad är ingen ovanlighet. En rapport från hur det gick till 2014 är i pipeline på www.thomasgylling.com. Jobbvardagen just nu är alltså klipp klipp klipp. Ett brake kommer nu på Lördagnatt 31 januari då Mosquito som klubb slår sig ihop med Barracuda och intar hela Södra Teatern i Stockholm. Är du trakten så kom förbi, det blir stor kväll med Uncle Eric, DJ Erykah, Soca Dennis och många fler.

 

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL