5ebe5f2072aaf323604db793
LV-2019-S
Se Louis Vuittons nya höst/vinter-kollektion av Virgil Abloh


 

 

Virgil Ablohs ”SS19”-kollektion för Louis Vuitton, som var hans första för modehuset, var inspirerad av ”Trolkarlen från Oz” och gav designern en stark start på modeåret 2019. Nu är det snart dags för Abloh att ge ut sin första höst/vinter kollektion och det franska modehuset har nu släppt den första lookbooken.

 

Hypen fortsätter att stiga kring LV-designern som följer samma linje med vardagliga kläder och skapar trendiga och tidlösa plagg som är funktionella och funkar i allas garderober även denna gång.

 

“I see and understand the vitality of clothes that people actually wear,” Säger Abloh till Vouge och fortsätter att berätta om kollektionen. “The pre-collection was a safe haven to test out ideas, to start defining that palette.”

 

Den Tokyo-inspirerade kollektionen kombinerar pre-kollektionens tidlösa silhuetter som påminner om klädsel som används inom den japanska offentliga sektorn med modern sportig design. Grafik, logotyper och färger är hämtade från landets motorsportsvärld och pryder olika vindjackor och t-shirts. Abloh blandar de lekfulla logoplaggen med mer klassiska inslag så som trenchcoats och parkas i läder och ett speciellt ”regn-jacks material” på ett sätt som identifierar vilka nyckelplagg som borde finnas i garderoben.

 

Se hela lookbooken HÄR!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL