60361bd489c0ae51e83f60c2
Nästa Nivå 2020 flyttar från Kapstaden till Åre: “…för att alla ska känna lugn inför sitt deltagande.”


 

 

Sedan 2013 har talangtävlingen Nästa Nivå anordnats och har resulterat i att många nya talanger fått skina, bland annat på Kingsizegalan 2014 då Lokal utsågs till vinnare. Tidigare år har bland andra Cherrie, Timbuktu, Silvana Imam, Cleo, Ison & Fille och Erik Lundin agerat mentorer och coacher för de utvalda talangerna. I samband med detta har artisterna bland annat rest iväg till Red Bull Studios i Paris, London och New York. Till Nästa Nivå 2020 coachas utvalda talanger av Fricky, Jelassi, Guleed och Dree Low. De fyra vinnande talangerna utsågs förra veckan och inom kort skulle resan, enligt planen, gå till Sydafrika och Red Bull Studios i Kapstaden.

 

 

Nu står det klart att arrangören Red Bull Sweden beslutat att flytta Nästa Nivå-resan från Sydafrika till svenska fjällpärlan Åre. Beslutet har fattats på grund av det osäkra läget vad gäller det nya coronaviruset, som spridits över Europa och världen senaste veckorna. Calle Dernulf på Red Bull Sweden kommenterar beslutet för Kingsize Magazine:

 

– Vi gör det här för att alla ska känna lugn inför sitt deltagande. Vi kommer göra allt för att se till att det blir en fantastisk resa och upplevelse för alla inblandade mentorer och talanger.

 

 

 

Här är de vinnande talangerna i Nästa Nivå 2020:

 

Marti – Stockholm (Dree Low)

Demogxrgxn – Kävlinge (Fricky)

Daniel Luna – Stockholm (Jelassi)

Abdiraxiim – Umeå (Guleed)

 

 

 

 

Mer info via www.redbull.com/nastaniva

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL