Mange Hellberg i TV4:s “Efter Tio” om tatueringar & livet


 

 

Förra året släppte Sundsvall-baserade sångaren Mange Hellberg singeln “Simma Eller Sjunk”, en låt som inspirerat många människor att tatuera in frasen på väl valda ställen på kroppen. På tisdagen besökte Mange Hellberg TV och Malou von Sivers program “Efter Tio” för att tala om tatueringar – och livet.

 

 

Artisten Mange Hellberg lyckades efter en bakgrund med övergrepp, missbruk och lögner till slut bryta mönstret, och skrev utifrån det låten “Simma eller sjunk”. Nu har den låttiteln blivit en populär tatuering. Själv har Mange bland annat Olof Palmes och Christer Petterssons ansikten tatuerade på sin kropp.

 

 

 

 

Mange Hellberg själv kommenterade sin medverkan i TV4 med följande reflektioner via Facebook:

 

Igår var jag gäst hos Malou von Sivers i hennes program Efter 10.
Det var jag tack vare alla er som har tatuerat in våra låttitlar, alla ni som lyssnar på vår musik och alla ni som sprider vårt budskap. Vår egen Mange Hellberg-armé.

Många tycker att jag är stark som delar med mig av mitt liv men det hade aldrig hänt utan allt stöd och all support som ni har gett mig och bandet. Jag är er evigt tacksam.

Vad det gäller intervjun så var jag sjukt nervös över vad min mamma skulle säga, min livshistoria är ju även en stor del av mammas livs historia. Men hon var stolt och jag kan nu landa i den härliga känslan av att fått dela detta med er.

Kram Mange.Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL