Kingsizemagazine.se
Ja Rule vill lära oss hur man lagar fängelsemat…


Planerar en kokbok med fängelse-inspirerade mikrovågsrätter.

 

Efter att Coolio gav ut “Cook With Coolio – 5 Star Meals at a 1 Star price” och att 2 Chainz släppte en kokbok med sitt senaste album B.O.A.T.S. 2 – Me Time, är det nu fängelsefågeln Ja Rules tur att ge sig på den kulinariska marknaden.

 

Rapparen som har sonat 10 år bakom murarna för diverse lagbrott, inkluderat skattefuffens och olaga vapeninnehav samt narkotikabrott, har haft lång tid på sig att utveckla sina matlagningskonster i fängelset. Vi pratar dock inte om att använda spisen eller ugnen utan det är mikrovågsugnen som står i centrum aka alla ungkarlars bästa vän. Ja Rule offentliggjorde nyheten på Sirius XM-matlagningsprogrammet “Food Talk”, där han uttalade sig följande om sin tid i fängelset.

 

– Jag har lärt mig att laga alla möjliga maträtter i en mikrovågsugn. Istället för att äta fängelsematen, gjorde jag något eget, som lasagne och ostkaka.

 

Vi hoppas verkligen att kokboken blir verklighet så att vi alla får lära oss mikrovågsugnens hemligheter, och kanske överraska våra middagsgäster med hemmalagad fängelsemat!Publicerat:
RedaktionenNULL