Hon är den enda Kendrick Lamar vill jobba med


“Det finns alltid i mina tankar.”

 

Han är kanske det hetaste namnet just nu och hoppfulla samarbetspartners står i kö för att jobba med Kendrick Lamar, men Compton-rapparen själv vill bara få dela studio med en väldigt speciell kvinna.

 

– Jag är väldigt restriktiv när det kommer till samarbeten. Jag säger bara Erykah Badu, att få samarbeta med henne skulle vara drömmen, berättar Lamar i en intervju med magasinet I-D, där han dessutom svara på frågor om sin musik.

 

Vad säger dina texter om dig som person?

 

Mina texter säger att jag har moral, att jag har självförtroende, att jag har svagheter, styrkor. Att jag är en människa.

 

Vilken av dina låtar är du mest stolt över?

 

Den är svår. Jag har skrivit många låtar. Om det måste vara från mitt senaste album, så kan det vara alla, egentligen. “Sing About Me”, “Real”, “Compton”.

 

Kan du tänka dig att ge dig in i projekt utanför musiken som Dr.Dre och Beats?

 

Ja, aboslut. När kan erövrat något vill man gå vidare och utmana sig själv på andra områden. Han (Dre) inspirerar mig till att göra det, när jag har jag jobbat i flera år och är exeptionellt bra på musik.

 

 

– – – – – – – –

 

Kendrick Lamar är nominerad i två kategorier till Kingsizegalan 2014, “Årets Video” samt “Årets Live”.

 

RÖSTNING TILL KINGSIZEGALAN 2014: Alla kan vara med och rösta fram vinnarna i samtliga kategorier. Röstningen sker fram till den 9:e februari 2014.

Röstningen sker via www.kingsizemagazine.se/kingsizegalan2014

 

Biljetter till Kingsizegalan 2014:

http://www.axs.com/se/events/247144/kingsizegalan-2014-tickets?skin=solidaritet

Åldersgräns: 18 år.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL