Se Paul Rey uppträda på Blog Awards via TV4 Play


 

 

P.J (Pauli Jokela) hette Lunda-rapparen som stod för det uppskattade och spännande debutalbumet “Makin’ Moves” och bland annat agerat förband åt Raekwon och blev nominerad till Årets Nykomling på Kingsizegalan 2013. På debutalbumet sista spår, “Lights Out”, är sista versen skriven som ett avskedsbrev till albumet och starten på något nytt. Kanske var det det här han menade?
P.J gjorde i våras “comeback” med nytt sound och ett nytt namn: Paul Rey. Han meddelade i mars att han aldrig riktigt hade varit nöjd med sitt artistnamn och under en konversation med sin familj kom till slut namnet Paul Rey upp. Rey som i hans mors efternamn Reyes. Singeln “Good As Hell” från maj månad har spelats frekvent på Spotify och fått hundratusentals streams och på sensommaren stod det även klart att P.J. fått med en låt på soundtracket till EA Sports-spelet “Madden 15”.

 

Med siktet åter inställt på musikskapande i USA gjorde Paul Rey på torsdagskvällen ett framträdande på Blog Awards med singlarna “Good As Hell” samt nya “Day By Day”. Se videoklipp från TV4 Play nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL