5db9f547b5d90b77781ed872
identity-under-jordbro-cover-S
Stockholm-crewet Identity släpper debutskivan “Under Jordbro”


 

 

Identity bildades 2008-2009 i Vägen ut, en musikförening skapad av Panetoz som var med i Melodifestivalen 2014. Identity formades utav tre grupper som var vänner sen tidigare och hade samma mål med musiken.

 

Vi ville ta det tillbaka till rötterna, och med en producent som hade ungefär samma mål så hamnade vi på rätt spår. Vi kanske inte känns som en svärmorsdröm på beats, men vi är alla snälla grabbar. Det som känns viktigt är att visa alla andra på marknaden att man inte behöver supporta droger och alkohol för att vara en tung rappare. Dom som förstår begreppet “emcee” kommer att förstå vad vi menar. Genom åren har ett album varit i fokus, många omständigheter har skjutit upp på det. Nu är den äntligen här, albumet som ett tag inte var redo att se dagsljuset. Den här clickan låter alla bli en medlem! Vem du än är och hur du än ser ut.’

 

På skivan hör vi rappare som Whobrave, Lord Sina, Alx, Mass, Jocke, Sick One, Chuck Molotov och Pa Modou. Produktion av Kreemo samt cuts av Kreemo, C.M.W. och Lord Sina. Omslag av Lord Sina.

 

 

Lyssna på skivan – Identity “Under Jordbro” via Soundcloud nedan!

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL