5f2d30fa05d9010e180815f2
Lyssna på ny låt av M.O.P. med Mobb Deep – “Street Certified”


Två veteran-duos samarbetar på nytt spår från kommande album.

 

 

M.O.P. bestående av Billy Danze och Lil Fame besöker om drygt tre veckor Stockholm för en spelning på Kingsizegalans efterfest 27:e februari på Solidaritet Arena. Tidigare har vi skrivit om att Brownsville-duon åter varit i studion med DJ Premier för arbete på deras kommande album. Det verkar dock som att det inte är det enda samarbetet på agendan inför nya skivan när man nu släpper lös nya låten “Street Certified” med gästande Mobb Deep.

 

 

Lyssna på M.O.P. ft Mobb Deep – “Street Certified”:

 

 

 

 

 

 

 

New York-duon M.O.P. spelar på efterfesten till Kingsizegalan 27:e februari på Solidaritet Arena och presenteras i samarbete med Caliroots!

 

 

RÖSTA HÄR – www.kingsizemagazine.se/kingsizegalan2014 (Röstningen i 24 kategorier sker fram till den 9:e februari 2014)

 

 

KÖP DIN BILJETT på Caliroots, Brunnsgatan 9, Stockholm (kontant eller kreditkort) – eller online via Axs.com

 

 

 

M.O.P. (US)

 

 

“Ante up, yap that fool!” Med den smittsamt röjiga hitsingeln har New York-duon M.O.P. bestående av Lil’ Fame och Billy Danze satt konsertställen och festivaler i extas under snart 15 års tid – nu kommer de åter till Sverige och Solidaritet Arena för att på Kingsizegalans efterfest visa att man är ett av hiphop-världens bästa liveband!

 

Redan på tidigt 1990-tal slog M.O.P. (Mash Out Posse) igenom med singeln “How About Some Hardcore” som fanns med på soundtracket till “House Party 3”. Debutalbumet “To The Death” följdes upp av de efterföljande två kritikerrosade albumen “Firing Squad” och “First Family 4 Life”. Vid millennieskiftet kom det komersiella genombrottet för M.O.P. med ovan nämda singel “Ante Up” samt “Cold As Ice” från hyllade albumet “Warriorz”. Gruppen blev kontrakterade till Roc-A-Fella Records men lämnade efter några år bolaget och signade till G Unit Records under 50 Cents insyn. Inte heller där blev det något albumsläpp och man lämnade bolaget för att 2009 släppa skivan “The Foundation” följt av “Sparta” med tyska producentteamet Snowgoons ett par år senare. Listan över samarbeten med andra artister är lång – Busta Rhymes, Jadakiss, Beanie Sigel, Styles P, Jay Z, Guru, Redman och många fler.

 

 

Kanske minns du även M.O.P:s samarbete med Ken Ring för några år sedan när Billy Danze och Lil’ Fame rappade refrängen till “Plocka Han” – på svenska!

 

Under 2014 är M.O.P. redo med nytt album – där man åter samarbetat med Gangstarr-legenden DJ Premier och eftersom gruppen är promo-turné hoppas vi få höra nyinspelade bangers blandat med tidlösa klassiker. ANTE UP!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ:s på efterfesten till Kingsizegalan 2014

 

 

 

 

COLORS (DJ Dainja & DJ Confuze)

 

 

Colors motto är färg, fest och form och har under de senaste 6 åren kammat hem varenda klubbpris man kan vinna i Sverige. Nöjesguiden, Djungeltrumman och Kingsize är bara några som är eniga om att Colors är det bästa klubbscenen har att erbjuda. Men Colors är mer än bara en klubb. Colors outröttliga engagemang och idérikedom i allt från aktiviteter till utställningar och inspirerande bokningar ligger till grunden för den kreativa klubbkultur som vi idag ser på flera håll i klubbscenen i Sverige. Sommarklubben Colors håller hus i och utanför Nefertitis anrika lokaler och har bjudit på färgglada storheter som Major Lazer, Action Bronson, Mayer Hawthorne, Diplo, Dam Funk uppblandat med det bästa svenska akterna. Varje Colorskväll har fokus på en färg och den genomsyrar sedan allt från gästernas klädval till vem som står på scen och vad som serveras i barerna.

 

 

 


SUGARCANE

 

 

DJ-kvartetten Sugarcane från Stockholm består av Missdj, Dj Aïssa, Sister Justice och DJ Erykah. De fyra tjejerna sätter inga gränser för vad som spelas på deras dansgolv men du kan förvänta dig positiva vibbar och varma toner i form av hiphop/soul, dancehall/reggae, soca/calyspo, och afrobeats.

 

 

 

Torsdag 27:e februari
Solidaritet Arena, Stockholm
23-03

 

 

Biljetter 335:-
(295 + 40 förköpsavgift)
18 år med biljett, 20 år i dörren

 

 

KÖP DIN BILJETT på Caliroots, Brunnsgatan 9, Stockholm (kontant eller kreditkort) – eller online via Axs.com

 

RÖSTA HÄR – www.kingsizemagazine.se/kingsizegalan2014 (Röstningen i 24 kategorier sker fram till den 9:e februari 2014)

 


 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL