Lance-a-lot-S
Lance-A-Lot bakom ny singel av Chronixx


Se videon till den jamaicanske artistens nya “They Don’t Know” med svensk produktion.

 

 

Chronixx är den jamaicanska artisten som alla snackar om på Jamaica i dagsläget. Han växte upp runt artister som Burro Banton, Norris Man och den legendariska Gregory Isaacs och skrev sin första låt när han var fem år gammal. Chronixx fick leda en gospelkör vid 11 års ålder och när han var 16 producerade han åt artister som Konshens och Munga Honorable.

 

 

Lance-a-lot är basisten och producenten som turnerar land och rike runt med Kapten Röd och innan det som medlem i det legendariska bandet Svenska akademien. Vid sidan av turnerandet så tillbringar han sin tid i studion med att producera artister som Roffe Ruff, Syster Sol ,Papa Dee och General Knas för att nämna några. Senare i host så är Lance-a-lot aktuell med sitt nästa släpp – en riddimsamling som kommer har fått titeln “Get It On Riddim” där bland annat JR Reid medverkar.

 

 

Nu släpper Chronixx “They Don’t Know”,  första singeln från hans debutalbum som ännu inte har ett klart releasedatum. Låten är producerad av svenska Lance-a-lot och han träffade Chronixx i Kingston på Jamaica tidigare i våras på en open jam-klubb i Bull Bay strax utanför Kingston. Kemin musikaliskt fanns där så dom bestämde sig för att göra något ihop vilket resulterade i två inspelade låtar.

 

 

 

 

 

Se videon, Chronixx “They Don’t Know” (prod Lance-A-Lot Produktion):

 

 

 

Video av Rough Lynx Pictures.

iTunes: http://itunes.apple.com/se/album/they-dont-know-single/id539188856Publicerat:
RedaktionenNULL